maanantai 14. syyskuuta 2015

Chalupa, Hernesaaren Ranta


Hernesaaren Ranta – tuo kaikkien janoisten sankareiden luvattu kohtaamispaikka Sedun armosta. Näinä kesän viimeisinä lämpöisinä päivinä on hyvä muistella elokuista käyntiämme tässä tämän kesän eniten palstatilaa saaneessa uutuuskonseptissa. Täytyy sanoa, että boogie paikassa oli itse asiassa kohdillaan, aivan kuin SK-ravintoloiden kulta-aikoina viime vuosikymmenellä (vai olinko itse vain nuori ja menevä silloin?). Terassia, lepotuoleja, hiekkaa, (muovi)palmuja, juomia ja konttiruokaa on tarjolla isommallekin väkijoukolle, ja porukka tosiaan on löytänyt reittinsä entiselle jättömaalle.

Chalupa on yksi paikan konttiravintoloista ja siitä on tarkoitus rakentaa ketju, joten oli mielenkiintoista maistaa juuri kyseisen paikan tuotoksia. Jono sinne oli myös kenties kaikista pisin. Mene sinne, missä pisin jono, koska se on laadun tae, eikö? Puolen tunnin jonottamisen jälkeen saimme tiskiltä eteemme naudanliha- ja possuquesadillat. Näin pitkällä jonottamisella tuotoksen on parempi olla hyvää! Ja olivathan ne: laadukasta lihaa, sulanutta juustoa, mustapapuja, salaatti vierellä, soosit päällä. Annoksen koko yllätti positiivisesti, vaikka olin aluksi hieman skeptinen. Parin euron nachopussi vielä mukaan, niin nälkä lähti varmasti. Toivon Hernarista pysyvää kesänviettopaikkaa. Köyhän miehen Rivieralle on Stadissa varmasti tilausta!

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti